Lachs-Wasabi-Pastete
Rezept von

Lachs-Wasabi-Pastete

ratings.0

-/5

  • Gesamtzeit 18 Min.
  • Zubereitung
    15 Min.
  • Backen
    3 Min.
  • Abkühlen
    0 Min.

Zutaten

4 Personen

  • 270 g Lachsfilet

  • 50 g Räucherlachs

  • 60 g Frischkäse

  • 4 cm Wasabipaste (Tube)

  • Salz

  • Schwarzer Pfeffer

Zubereitung

Schritt 1 /7

*Prepare the ingredients.

Schritt 2 /7

*Remove the fish skin.

Schritt 3 /7

*Place the salmon fillets in the steam basket. Place in the bowl with 20cl water.

Schritt 4 /7

*Pressure cooking

Schritt 5 /7

*Crumble the cooked salmon and mix with other ingredients.

Schritt 6 /7

*Refrigerate for 4 hours.

Schritt 7 /7

*Serve.